slider01.jpg slider03.jpg slider04.jpg slider05.jpg slider06.jpg slider02.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zaalhockey seizoen HC Zeewolde

13-2-2014 | Zaalhockey
Nieuwsafbeelding

Zondag 9 februari werden alweer de laatste wedstrijden gespeeld van het zaalhockey seizoen. Een seizoen wat weer enorm leuk, leerzaam en succesvol is geweest. Een seizoen waarin HC Zeewolde met 28 teams in actie kwam, 336 wedstrijden gespeeld en 150 uur getraind heeft. Ook de keepers hebben hun naast hun team trainingen extra trainingsmomenten gehad. Dit alles in 10 weken tijd.

Kijkend naar de resultaten dan hebben we het in de breedte goed gedaan. Kampioen zijn de MA2, MB2 en MB3 geworden bij de meisjes. Bij de jongens heeft JA2 het erg goed gedaan en hebben de eer hoog gehouden door ongeslagen kampioen te worden. De eerste jaar D-teams hebben het ook goed gedaan, jullie zullen dat straks terug zien op het veld qua techniek en samenspel.  

In de kerstvakantie hebben we voor de jongste jeugd een zeer geslaagd zaaltoernooi gehad georganiseerd door Ingrid, Ineke en Roderick. Erg veel enthousiaste deelnemers ondersteund door een aantal gemotiveerde trainers. 

Dank gaat uit naar de trainers, coaches, scheidsrechters en vooral ouders die de spelers begeleid en ondersteund hebben en zorgden voor een goede sfeer in Het Baken en De Horst als we thuis speelden. Een sfeer die mede mogelijk gemaakt werd door de Blauwe Hap, Paul en Jolanda Baarspul die bij alle thuiswedstrijden in De Horst klaar stonden met koek en zopie.

Jolanda en Rachel, dank voor ondersteuning in LISA en het zorgdragen voor (a hell of a job) het wedstrijdsecretariaat.

Sandra en Marnix hebben dit jaar weer gezorgd voor de planning van trainingen, scheidsrechters, zaalleiding en inhuur zaal uren, erg veel werk op de achtergrond.

Nu het zaalseizoen ten einde is kunnen we ons weer gaan richten op het veld.

 

Succes!
Reacties

Roland Ekkelenkamp
en Maarten Peet natuurlijk! Al jaren onze vaste zaalhockey voorzitter!

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws