slider02.jpg slider01.jpg slider05.jpg slider03.jpg slider06.jpg slider04.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Heren 3 vindt de weg omhoog terug

20-3-2014 | Website
Nieuwsafbeelding
Intussen is de seniorencompetitie sinds twee weken geleden begonnen aan de tweede helft van de competitie. Ons nieuwe heren drie moest deze eerste helft wennen aan seniorenhockey. De stap naar seniorenhockey is groter dan een stap van bijvoorbeeld B naar de A. Ineens opvallend veel mannen met baarden, rughaar, meer fysiek vermogen en enorm veel hockeyervaring. Hier en daar kale mannen die lijken op Teun de Nooijer. 

In de eerste helft hadden de mannen dan ook ietwat schuchter 7 punten verzameld. De afgelopen twee weken  hebben we daar nu al 6 punten bij weten te ballen. Vorige week waren we echt veel te sterk voor Scharweijde en vandaag op 16 maart konden we tegen Kampong H23 een 2-0 achterstand ombuigen naar een 2-3 overwinning. Ook dat is nieuw. Meestal verliezen we in het laatste kwartier de wedstrijd.

Volgende week even doorbijten tegen Kampong Heren 28 die alles met dubbele cijfers winnen en dan nieuwe punten gaan sprokkelen in de vijfde klasse. Met dit team hoeven we niet te degraderen en gaan we ons richten op de onderkant van de middenmoot.
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws