slider03.jpg slider02.jpg slider06.jpg slider05.jpg slider04.jpg slider01.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

JA2 kijkt terug en vooruit

31-5-2014 | Website
Nieuwsafbeelding
Op een mooie 24 mei betreden twee partijen de arena van de derde klasse op het Zeewolder veld.  Culemborg staat al ongeslagen bovenaan, maar JA2 probeert alsnog deze gigant op de knieën te dwingen met een vijf mans middenveld. De opzet lijkt behoorlijk te slagen als in de eerste helft de 1-0 op het scorebord staat (wanneer komt die eigenlijk eens?). 

Een duidelijk beter JA2 weet echter kans op kans niet af te ronden waardoor Culemborg alsnog kan laten zien wat effectiviteit is en met een 1-3 overwinning huiswaarts keert. Jammer dus. Maar: we zijn er in geslaagd eenvoudig stand te houden in de derde klasse.JA2 terug kijkt terug op een mooi seizoen met good old Martin Moens als fantastische manager en wel een zaalkampioenschap op zak. 

Op 25 mei heeft JA2 met de afsluitende BBQ van de senioren meegedaan (het Thé Dansant). Een mooie afsluiter voor een aantal jongens die gaan studeren en een mooie vooruitblik op wat gaat komen. Namelijk meedoen met de gezelligste zondagen van het district: de zondagen dat Zeewolde thuis speelt met de senioren. Daar wil iedereen toch bijhoren!

Reacties

Martin Moens
Laten we vooral ook niet vergeten dat JA2 zonder de vele tactische lessen van Roland en de trainingen van Ide ook heel wat minder zou hebben gepresteerd afgelopen seizoen. Hulde ook aan Roland/Ide!

Reageer op het nieuws