slider04.jpg slider06.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider02.jpg slider03.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zeewolde H1 - Gouda H1

23-11-2014 | Website
Nieuwsafbeelding
Zeewolde zat in een goede flow, de laatste 2 wedstrijden werd de winst gepakt tegen concurrenten in het rechter rijtje. Vandaag stond Gouda op het programma, de nummer 3 op de ranglijst. Het moment voor ons om te laten zien dat het niveau van de laatste weken van structurele aard is.
Gouda begon scherp aan de wedstrijd en nam het initiatief. Zeewolde speelde vanuit een strakke organisatie en gaf niets weg. Na 15 minuten werd een vloeiende aanval opgezet, de bal belandde rand cirkel bij Maurice die strak voorgaf en Roderik de 1-0 liet aantekenen.
Vlak daarna redde Tommie waarna Gouda uit een klutsbal gelijk wist te maken. Zeewolde zette aan en de keeper van Gouda raakte wat verhit wat hem een gele kaart opleverde. Pim wilde de boel sussen wat hem vreemd genoeg ook een kaart kostte.
In de opvolgende aanval werd een corner gegeven aan Zeewolde wat resulteerde in een mooie sleepgoal; 2-1 van Tommes voor Zeewolde.

In de rust werd aangegeven dat we door moesten gaan met het spelen vanuit de organisatie en het leveren van maximale energie.
Dat gebeurde volop en Pim deed wat hij moest doen, toveren met zijn stick. De 3-1 werd gescoord uit een voorzet van Maurice, de 4-1 was weer een onmogelijk doelpunt.
Gouda wist wat terug te doen, de fantastische spelende nummer 7 werd in de cirkel gestopt met een strafbal tot gevolg. Deze ging er in wat de 4-2 uitslag op het scorebord bracht.

Wederom een zeer goede wedstrijd van de mannen, volgende week uit tegen de Zwaluwen.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws