slider02.jpg slider03.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider06.jpg slider04.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zaalhockey H1 laatste weekeinde

16-2-2015 | Zaalhockey
Nieuwsafbeelding

Afgelopen zondag mocht H1 het zaalseizoen afsluiten in Het Baken. Onder toeziend oog van veel toeschouwers moesten we aantreden tegen Eemvallei en Culemborg. Beide ploegen waar we het de eerste wedstrijden lastig tegen hadden.

Wedstrijden waarbij maximaal de 2e plaats haalbaar was, Muiderberg (Huizen H1 op het veld) was met overmacht ongeslagen kampioen geworden. 

Na een indrukwekkende minuut stilte speelden we letterlijk en figuurlijk met en tegen Eemvallei. Waar we de eerste wedstrijd met moeite wisten te winnen werd het nu een redelijk eenvoudige 6-0 overwinning.

De wedstrijd tegen Culemborg was belangrijk. Bij minstens een gelijkspel zou Zeewolde H1 2e worden in de poule. De mannen begonnen scherp en geconcentreerd met een hoge press. Met een hoog tempo werd Culemborg moe gespeeld, zij hadden geen wissels meegenomen. Met een eindstand van 4-2 werd het seizoen mooi afgesloten. Fraaie doelpunten met als hoogtepunt de goal van Chuck die zijn sprint naar voren afrondde met een vloeiende afronding op de plank.

Mannen bedankt voor een leuk en goed zaalseizoen, we gaan weer lekken naar buiten het veld op met als opener Culemborg thuis.

 

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws