slider03.jpg slider05.jpg slider04.jpg slider06.jpg slider02.jpg slider01.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Waddinxveen H1 - Zeewolde H1

29-3-2015 | Website
Nieuwsafbeelding
Na twee goede maar verloren wedstrijden stond vandaag Waddinxveen uit op het programma, de nummer 2 op de ranglijst.
In de stromende regen begon Zeewolde geconcentreerd op het goed bespeelbare veld. Zeewolde nam het heft in handen en wist na 10 minuten de 1-0 te scoren. Pim  ging op onnavolgbare wijze dwars door de verdediging en wist de boomlange, sterke keeper te passeren. Ruim een kwartier later kwam na een vloeiende aanval de bal via Pim de cirkel in, werd teruggelegd en Roderik scoorde koelbloedig hoog in de touwen.

In de rust konden we wat ontdooien en opdrogen en gingen verder met waar we gebleven waren; goed georganiseerd hockey. Waddinxveen zette meer druk en een sliding op de bal van Tommes werd met nog 10 minuten te spelen omgezet in een strafbal. Deze buitenkans werd benut door de mannen uit Zuid Holland.

Waddinxveen begon te geloven in een resultaat maar Zeewolde bleef rustig en koelbloedig. De ruimte die we kregen werd goed benut, in een scrimmage voor de goal wist Roderik de 3-1 te scoren, de ban was gebroken.
Kasper stoomde op, trok een aantal spelers mee en zette Roderik vrij in de cirkel. Zijn strakke voorzet werd door Maurice omgezet in de 4-1 eindstand.

Een knappe overwinning van een sterk collectief, ondersteund vanaf de bank door de geblesseerden Timo en Chuck.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws