slider05.jpg slider04.jpg slider06.jpg slider03.jpg slider02.jpg slider01.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Soest H1 - Zeewolde H1

20-4-2015 | Website
Nieuwsafbeelding

Onder een stralend zonnentje speelde Zeewolde de uitwedstrijd in het bosrijke Soest. Net als de laatste wedstrijden begon Zeewolde vanuit een strakke organisatie sterk aan de wedstrijd. Na 10 minuten pikte Milan de bal op rond de 23 meter lijn, speelde de verdediging uit scoorde met zijn backhand via een verdediger de 0-1. Soest kwam 5 minuten later op gelijke hoogte via een rebound uit een strafcorner.

Even later onderschepte Bart de bal en gaf een splijtende pass op Roderik vd W die het overzicht behield en Sem in de gelegenheid stelde de 1-2 ruststand op het scorebord te zetten.

Na rust kwam Soest op 2-2 en vlak daarna kregen zij een strafbal. Tommi had wat goed te maken naar het team en deed dat op spectaculaire wijze en hield Zeewolde in de wedstrijd. Met nog 10 minuten op de klok kreeg Zeewolde een strafbal. Pim liet zien hoe het wel moet en de polderboys stonden weer op voorsprong.

Soest zette alles op alles en vanaf rand cirkel werd de 3-3 gescoord.

De laatste kans was voor Zeewolde, in de laatste minuut kreeg Zeewolde een strafcorner. Helaas werd deze niet benut door de wederom uitstekend spelende Tommes. De prima leidende scheidsrechters floten af en beide ploegen konden tevreden zijn met het resultaat.

Als collectief hebben we weer een goede wedstrijd op de mat gelegd. Als team groeien we nog steeds. Creeren kansen, scoren niet alleen corners en krijgen weinig tot geen kaarten. Kortom we tonen wederom aan dat we thuis horen in deze klasse.