slider05.jpg slider03.jpg slider06.jpg slider02.jpg slider01.jpg slider04.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zeewolde H1 - Nieuwkoop H1

26-4-2015 | Website
Nieuwsafbeelding
Soms heb je van die dagen. Nieuwkoop uit was er zo een, we verloren kansloos met 7-1.
Die wedstrijd was de ommekeer voor Zeewolde, de wedstrijd waarin we een diep dal achter ons wilden laten als team.
Na de goede wedstrijd tegen Soest en een paar zeer scherpe trainingen waren we klaar voor de revanche. Met veel publiek langs de lijn trokken we direct het initiatief naar ons toe. Na een snelle counter kwam de bal via Roderik bij Pim terecht die de 1-0 kon scoren. Vlak daarna maakte Roderik na een fraaie solo waarbij de laatste man in botsing kwam met zijn eigen keeper de 2-0. Na de 3-0 van Sem kon Nieuwkoop, gehavend aan de wedstrijd begonnen door wat blessures, de 3-1 scoren uit een strafbal wat tevens de ruststand was.
Na rust begon Nieuwkoop meer druk te geven maar Tommi hield ons met een paar sterke reddingen in de wedstrijd. waar de 3-2 niet viel, kwam de 4-1 wel. De wedstrijd was gespeeld en Zeewolde was los.
De ene aanval was nog mooier dan de andere en de goals vielen achterelkaar. Bart, Roderik, Pim, Milan, Tommes en Sven wisten allemaal het net te vinden. wederom een sterke wedstrijd van een sterk collectief. De einduitslag was van korfbal niveau, 12-3. Wel wat geflatteerd, maar een zeer verdiende overwinning. Met een weekje rust spelen we 10 mei uit tegen Nieuwegein.


Reacties

Max van den Berg
Goed gespeeld heren ^O^

Reageer op het nieuws