slider01.jpg slider05.jpg slider04.jpg slider06.jpg slider03.jpg slider02.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zeer geslaagde zaalhockey clinic voor de Jongste Jeugd!

2-1-2016 | Training
Nieuwsafbeelding

Maandag 28 december heeft Roderik van der Weide in de Horst twee zaalhockey clinics georganiseerd voor de jongste jeugd van Hockeyclub Zeewolde.

In het eerste en tweede blok van ieder 2 uur waren er veel F-3,  E-6 en E-8 deelnemers die zich hadden opgegeven voor het gezellige en leerzame zaalhockey evenement! De clinics stonden in het teken om kennis te maken met het snelle zaalhockey spel. Aan de jonge deelnemers werden eerst de basistechnieken aangeleerd zoals: met de stick het laag bij de grond stoppen van de bal, het gebruik maken van de balken en de afronding op het doel. Daarna heeft trainer Roderik samen met de andere enthousiaste trainers (Pim, Tommy, Maurice en Jorrit) en de leergierige deelnemers in beide blokken een toernooi gespeeld. De jonge spelers hebben tijdens de toernooitjes zowel ouders als organisatie verbaasd met heel leuk en spannend zaalhockey spel!

De trainers, de hockeyschool ,de zaalcommissie en de TC Jeugd kunnen weer terug kijken op 2 zeer geslaagde zaalhockey clinics!