slider06.jpg slider02.jpg slider01.jpg slider05.jpg slider04.jpg slider03.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Meisjes B1 overtuigend zaalkampioen!

18-2-2016 | Zaalhockey
Nieuwsafbeelding
Op de laatste dag van de zaalcompetitie wist MB1 eigenlijk al dat het kampioenschap zo goed als binnen was. Ook de vele meegereisde ouders en andere supporters rekenden erop. Er zat veel meer publiek van Zeewolde dan van Soest op de tribune. Geweldig om zo gesteund te worden door het publiek.
De eerste wedstrijd tegen Soest verliep in het begin wat stroef. Waren het de zenuwen? Maar al snel stond er een geruststellende stand op het bord. Het is uiteindelijk 7-0 geworden. Het kampioenschap was dus binnen. Maar we wilden natuurlijk ongeslagen kampioen worden. 
De 2e wedstrijd was tegen Hoevelaken B1. De week ervoor hadden we moeizaam met 2-0 van ze gewonnen , dus we waren wel wat bevreesd. De concentratie was snel terug en we begonnen uitstekend. Al snel scoorden we en uiteindelijk is het 4-0 geworden. Net zoals vorige week geen enkel doelpunt tegen. Klasse!

B1 bestaat uit 15 meiden enthousiaste meiden die ook allemaal wilden zaalhockeyen. Er is een ingenieus schema gemaakt zodat iedereen 8 of 9 wedstrijden zou spelen. Bij uitwedstrijden gingen er 11 speelsters mee, bij thuiswedstrijden waren we met 15 waarvan er steeds 8 maar 1 wedstrijd speelden. Dit vergt echt wel iets van de meiden. Je wilt natuurlijk altijd spelen en dat kan dan niet. Ook was de opstelling voor sommigen verrassend, achterspelers die voor spelen en andersom. Zaalhockey is toch echt een ander spelletje dan veldhockey maar geweldig om techniek te oefenen en je snelheid van handelen te vergroten. Ook kun je niet met vaste opstellingen spelen maar de meiden hebben dit prima opgepakt. Altijd positief en met veel strijd werden de wedstrijden gespeeld en gewonnen.

Vanaf januari hebben we op dinsdag met zijn allen gewerkt aan de conditie middels een looptraining. 16 februari zijn we ook weer op het veld gestart. Het viel niet mee omdat het nu toch wel erg koud was en het veld steeds gladder werd maar toch ruim 5 kwartier kunnen hockeyen.

De komende tijd gaan we weer hard trainen om onze koppositie op het veld te verdedigen. Zaterdag 12 maart starten we tegen Barneveld, de nummer 2 van dit moment. We gaan er een mooie tweede helft van het seizoen van maken. Laat de lente maar komen!

Nogmaals, alle ouders, broers , zussen en overige supporters, ontzettend bedankt voor het aanmoedigen afgelopen zondag.

Rienke
 Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws