slider01.jpg slider04.jpg slider03.jpg slider02.jpg slider06.jpg slider05.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

MC1 zaalkampioen

12-2-2017 | Zaalhockey
Nieuwsafbeelding
H.C. Zeewolde MC1 zaalkampioen!

In de tweede klasse van regio midden zijn de meiden van HC Zeewolde MC1 onder leiding van trainer/coach Thimo Bout kampioen geworden in de zaal! 
Een topprestatie die niet snel zal worden vergeten. 
Het team heeft 12 wedstrijden gespeeld, waarbij na wedstrijd 10 het kampioenschap al gevierd kon worden met de 3-1 zege tegen Spandersbosch (nr. 3). 
Echt kampioen voelde de meiden zich nog niet, aangezien pas bij thuiskomst bekend werd dat SCHC (nr. 2) met 1-1 gelijk had gespeeld tegen Loenen en zo geen bedreiging meer vormde. 
De laatste 2 wedstrijden tegen Loenen (nr. 5) en Spandersbosch zijn op zondag 12 februari gespeeld. Deze wedstrijden hebben de meiden ook gewonnen met 0-1 en 2-4. 
Na deze wedstrijden kon het kampioenschap nu toch echt gevierd worden! ‘De punten liegen er niet om,’ zegt trainer/coach Thimo Bout. 
‘We hebben in de zaalperiode gevochten als een team en geweldige wedstrijden gespeeld waarin we de overhand aan balbezit hebben gehad en veel kansen hebben gecreëerd. 
Zowel aanvallend als verdedigend heeft het team enorme meters gemaakt.’ 
Na de viering van het kampioenschap richt hij zich vooral op het veld waar de meiden opnieuw hard moeten trainen om de eerste oefenwedstrijden die op het programma staan goed te kunnen spelen. 
Gerelateerd nieuws