slider03.jpg slider06.jpg slider04.jpg slider02.jpg slider01.jpg slider05.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwjaarsduik in de zaal voor de jeugd!

14-12-2017 | Zaalhockey
Nieuwsafbeelding
Beste zaalhockeyers, 

De winterstop staat weer bijna voor de deur en daarom nog even jullie aandacht. Op donderdag 4 en vrijdag 5 januari willen we een Nieuwjaars toernooi organiseren voor de zaalhockeyers A, B, C en D (jongens en meisjes). Niet buitenmaar heerlijk in de zaal. 

Locatie: de Horst 

Zo kunnen we sportief het nieuwe jaar gaan starten! 

Wat gaan we doen???? ZAALHOCKEYEN!!!

De bedoeling is dat we per dagdeel teams samenstellen uit de opgegeven kinderen. Met deze teams gaan we onderling wedstrijdjes spelen van ongeveer 20 minuten. Uiteraard zorgt de Blauwe Hap voor koek & zopie (tegen betaling), zodat de hockeyers tussen de rondes door wat kunnen drinken en daarbij de andere teams kunnen aanmoedigen. 

De indeling komt er als volgt uit te zien: 

Donderdag 4 januari: 
• Start om 09.00 tot 12.45 voor de D meiden 
• 13.15 tot 17.00 voor de C meiden 

Vrijdag 5 januari: 
• Start om 09.00 tot 12.45 voor de A en B meiden 
• 13.15 tot 17.00 voor alle jongens, A, B, C en D teams 

Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen verzorgen willen we graag tijdig weten wie er van jullie gezellig mee doet. Het opgeven voor dit toernooi verloopt via de teammanagers dus geef zo snel mogelijk aan hen door of je erbij bent! Dit is een leuk extraatje tijdens de zaalperiode wat verder géén extra kosten met zich meebrengt!! Wel moet ieder team 1 scheidsrechter aanleveren en horen we graag wie er gaat keepen, zodat we er zeker van zijn dat er in ieder geval genoeg keepers zijn per dagdeel. 

Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen om e.e.a. vlotjes te laten verlopen. Kun je ons helpen, stuur dan even een berichtje naar: [email protected] 

Graag aanmelden bij je teammanager voor 22 december. Let wel: afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan de indeling wellicht veranderen. Wij kijken er naar uit om jullie op 4 of 5 januari te zien.

Sportieve groet, 
Annemarie Krijkamp & Simone DupontGerelateerd nieuws