slider02.jpg slider04.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider06.jpg slider03.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

The Lux MC1 ZAALKAMPIOEN!!!

7-2-2019 | Zaalhockey
Nieuwsafbeelding
De meiden van de The Lux MC1 hebben laten zien wat voor toppers het zijn. Dit team is niet alleen in het voorseizoen op het veld kampioen geworden, maar ook in de zaalcompetitie! Met nog twee wedstrijden te gaan kon het kampioenschap op zondag 3 februari al worden gevierd. Die dag hebben de meiden de eerste wedstrijd tegen Huizen gewonnen met 3-7 en de tweede wedstrijd tegen Laren met 4-4 gelijk gespeeld. Dit team kenmerkt zich door de positieve sfeer, leergierigheid, goed scorend vermogen en een top conditie. 

In het bijzijn van veel enthousiaste ouders, trainer (Pim Vercauteren), coach (Hylke van den Berg) en teambegeleiders (Connie en Annike) was er een klein feestje. Er was, taart (met teamfoto), medailles, bloemen en een tegoedbon van cafetaria Twilight waar het team gratis van eten wordt voorzien.

Komend veldseizoen zal dit team 1 e klasse gaan spelen. Dit is een uiterst knappe prestatie, omdat dit team nog nooit eerder in deze samenstelling met elkaar heeft gespeeld! Veelal eerstejaars C1 en enkele tweedejaars. Tijdens het zaalseizoen hebben de meiden keihard getraind in de zaal en hebben zij zelfs krachttraining gedaan in The Gym. 

Aan het einde van de zaalcompetitie hebben ze tijdens de
teambijeenkomst al de doelen voor het veld op elkaar afgestemd. Het zal een hele kluif worden binnen de 1 e klasse, maar het team gaat ervoor!Gerelateerd nieuws