slider02.jpg slider04.jpg slider03.jpg slider01.jpg slider05.jpg slider06.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

keeperstrainingen zaal

25-11-2019 | Zaalhockey

Beste keepers en ouders

Aankomende vrijdag beginnen de trainingen in de zaal weer. Vanwege de beperkte uren en zaalruimte zal dit voor iedere keeper betekenen dat hij/zij om de week traint. Onderstaande schema’s worden dus per week afgewisseld. Voor de zekerheid staan er bij de schema’s ook data wanneer die groep traint. De data loopt door tot de kerstvakantie. In de vakantie zullen er nieuwe data worden toegevoegd. Kijk dus goed wanneer je wel en niet verwacht word!

Alle trainingen vinden plaats in de Zeewolderhoek! (gymzaal bij de Verbeelding)

Er zijn een aantal teams die aankomende zondag al een wedstrijd hebben. Om hen de kans te geven alvast een keer te wennen aan de zaal is er gekozen om deze keepers voorrang te geven op de training van aankomende vrijdag. Dit betekend dat er deze week een eenmalig schema van toepassing is. Een aantal keepers die vrijdag trainen in de zaal, hebben zaterdag een veldwedstrijd. Zorg ervoor dat het pak vrijdag op de training klaar is voor de zaal. Zonder zaalbanden onder de klompen word de training geweigerd. Dit betekend dat er zaterdag eenmalig met de zaal banden op het veld zal moeten worden gekeeped. Dit is door de club in orde bevonden.

Per training word er aan weerzijden van de zaal gekeeped. Daarom verwachten we alle keepers om dezelfde tijd. Om 18:30 willen we echt van start en verwachten we dat de keepers omgekleed zijn. Dit kan in de kleedkamers. Zorg ervoor dat het pak voor de training zaal klaar is. Indien er geen zaalbanden om de klompen zitten zijn wij genoodzaakt toelating op de training te weigeren vanwege de schade aan de zaal vloeren. Bij vragen of afmeldingen kun je contact opnemen met Carlijn via: 06-81087373. Ook wanneer de training overlapt met een eigen training en van door wisselende keepers verwachten wij afmeldingen. Bij problemen met de banden graag van tevoren contact opnemen. Tijdens de training is hier geen ruimte meer voor.

Heb je geen zaalbanden gekregen, kapotte banden of banden te weinig kan er contact worden opgenomen met de materiaal commissie via: [email protected]

De veld training van aankomende dinsdag (26 november) gaat wel door!

Met sportieve groet,

De keepersschool.

 

Training vrijdag 29 november 18:30/19:30

MD1

JD1

MD3

JB1

MC3

MA2

 

Training vrijdag 6 december 18:30/19:30

MC1

MA1

MC2

JB1

MB1

Dames 1

JC1

JD1

 

Training vrijdag 13 december 18:30/19:30

MD1

MA2

MD2

MB2

MD3

E-junioren

MC3

 

 

 

 

 

 

 
Gerelateerd nieuws