slider06.jpg slider01.jpg slider03.jpg slider05.jpg slider02.jpg slider04.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Jongens B2 wint thriller seizoen

30-5-2010 | Website
Nieuwsafbeelding
Jongens B2 is op de laatste dag van de competitie kampioen geworden. Het hele seizoen was het spannend als een thriller, met continu vier elftallen op maximaal drie punten achterstand. Elke week verscheen weer een nieuwe leider in het klassement. Drie weken geleden verloor Zeewolde thuis van Doorn en verspeelde haar drie punten voorsprong op directe tegenstander Doorn. Op doelsaldo Zeewolde kon Zeewolde zich nog eerste noemen, maar de " comfort-zone" was weg. 

Na een knappe overwinning uit op nr 3 Shinty vorig weekend, was het dan afgelopen zaterdag zover: Zeewolde wint met 4-1 tegen Hilversum en mag de kampioensbeker in ontvangst nemen. Toen ook nog Doorn (nr 2) thuis van Shinty (nr 3) had verloren, kwam alsnog de grootste puntenafstand van dit seizoen in beeld: drie punten. 

Basis van dit kampioenschap waren onze trainers: Wesley van Hettema, Koen van Gorkum en PJ Strating. Met een doelsaldo van 63 voor en 17 tegen is te zien dat zowel aanvallend als verdedigend weer veel is geleerd.
Reacties

Erik Bosman
Geweldig jongens, van harte gefeliciteerd. Jullie teamspirit was geweldig om te zien! Coach en trainers hebben prima werk geleverd!
Elsbeth Wender
Gefeliciteerd heren!! knap gedaan !
Pim Vercauteren
Gefeliciteerd jongens. Heel goed gedaan
Elise van den Bosch
Jongens wel verdient gefeliciteerd
Arjen Maarse
Knap gedaan jongens, trainers en coach
Rob Kischemoller
Gefeliciteerd met deze prachtige "dubbel" -:-)

Reageer op het nieuws