slider03.jpg slider04.jpg slider01.jpg slider06.jpg slider02.jpg slider05.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

JA1 handhaaft zich in 1e klasse!

30-5-2010 | Website
In de laatste wedstrijd van het seizoen moest het gebeuren: het behalen van de doelstelling dit seizoen, handhaving in de 1e klasse.
 
Na een prima voorcompetitie werd JA1 ingedeeld in een zware 1e klasse poule. Handhaving zou heel mooi zijn en daar ging JA1 voor. Voor de zaalperiode lukte het niet om punten te pakken. JA1 moest duidelijk nog wennen aan het hogere tempo, hogere nivo en dat ieder foutje genadeloos wordt afgestraft.
 
JA1 beleefde een prachtig zaalseizoen waarin op de nipper net niet het kampioenschap werd behaald maar waar iedereen met volle tevredenheid op kan terugkijken.
 
Na de zaal kwamen de eerste punten. Uit tegen Amersfoort, altijd lastig. Vervolgens waren er nog winst partijen tegen Schaerweide en wederom Amersfoort. Van Almere werd in de laatste seconde thuis net verloren.
 
De laatste wedstrijd dus op 29 mei, uit tegen Almere. JA1 had nog wat goed te maken. Wederom werd het een thriller. De eerste helft was duidelijk voor Zewolde, 1-0 bij rust door een fraaie strafcorner van Sem.
Na rust werd Almere sterker en bleek er voor beide ploegen toch wel wat op het spel te staan. Ook voor beide scheidsrechters! Het werd 1-1 daarna weer 2-1 voor Zeewolde waarna Almere door drukte en op 3-2 voorsprong kwam. Nog 5 minuten te spelen. Ook dit werd weer een ware thriller. Almere krijgt onverdiend een strafbal maar er bestaat nog gerechtigheid, op de paal! Zeewolde neemt een strafcorner, via de keeper op de lat waarna Maurice de bal voor het intikken heeft: 3-3. Door alle oponthoud (strafbal, 3 gele kaarten) liep de wedstrijd wat uit. Nogmaals een strafcorner voor Zeewolde terwijl de scheidsrechter affloot voor het einde. De wel=rd niet weggewerkt door Almere maar kwam juist weer op een voet, nieuwe strafcorner. In de rebound kwam de bal precies voor de stick van Emiel die hem met zijn backhand binnen sloeg: 4-3 winst.
 
Met dit resultaat heeft JA1 drie ploegen definitief onder zich weten te houden en is vijfde geworden in de eerste klasse. Uiteindelijk een prima resultaat!
 
Wel zullen de spelers nog het nodige moeten leren, technisch, mentaal en conditioneel om dit een goed vervolg te geven en een stabiele eerste klasser te blijven.
 
Bij deze willen wij ook alle ouders hartelijk bedanken voor het rijden en supporten dit seizoen. Uiteraard ook alle anderen die ons gesteund hebben dit seizoen.Reacties

Roland Ekkelenkamp
super mannen! Ik zie jullie bij het moonlight toernooi voor de gezelligheid
Elsbeth Wender
Goed gedaan!!goed gewerkt!
Pim Vercauteren
Ik heb met veel plezier naar jullie wedstrijden gekeken dit seizoen. Heb er maar een paar moeten missen helaas. Maar voor de rest leuke en spannende wedstrijden. Hou dit vast.
Maurice de Weerd
Leuk stukje, maar wel even voor duidelijkheid, ik maakte ons 2e doelpunt en Sem sleepte de 3-3 zelf weer prachtig binnen!

Reageer op het nieuws