slider03.jpg slider06.jpg slider01.jpg slider04.jpg slider05.jpg slider02.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

MC3 KAMPIOEN!

30-5-2010 | Website
Nieuwsafbeelding
Stiekem was MC3 twee weken terug al kampioen. Uit werd toen gewonnen van Eemvallei met 5-1 en bij thuiskomst en een belletje naar concurrent Montfoort bleek dat zij hadden verloren.
 
Maar...er was nog een doel te bereiken: ongeslagen kampioen worden. MC3 moest dan de laatste wedstrijd tegen Gooische die juist van Montfoort hadden gewonnen 2 weken terug. Niet te onderschatten dus!
 
Toch blijkt het altijd lastig om dit soort wedstrijden te spelen en voor te bereiden. Je wilt wel maar de aandacht gaat toch het meeste uit naar het feestje na afloop. Heel begrijpelijk maar hoe ga je daar mee om? Door heel fel te starten en je eigen spel te spelen. Dat lukte de eerste 5 minuten. MC3 had toen al 2x moeten scoren maar helaas stond de Gooische doelvrouw in de weg. Daarna was de koek op. Gooische kreeg het betere van het spel en Zeewolde was niet in staat om ze tegen te houden. Verdiend leidde Gooische 0-2 bij rust.
 
Er zat te veel spanning op het team maar de meiden hadden zo hun eigen methode om dat kwijt te raken: De 2 coaches, Eric en Erik en trainer Dennis werden alvast met een heerlijke taart ingezeept. Onder de slagroom op gezicht en kleding werd aan de tweede helft begonnen. Het bleek de juiste zet te zijn. Lanique scoorde al snel de aansluiting en Marlies zorgde voor de gelijkmaker. Wat een mentaliteit, wat een veerkracht! Toen even later Marlies ook nog de 3-2 scoorde was alles duidelijk! MC3 is de beste van deze competitie. Gooische die de hele tweede helft niet meer bij de goal was geweest wist toch nog vlak voor tijd de 3-3 te maken maar dat mocht de pret niet meer drukken.
Met 11 overwinningen en 3 gelijke spelen is MC3 kampioen!
 
De yell van de meiden: Samen zijn we Slim, Snel, Sterk en Stoer, meiden van Zeewolde yeah! Dat is wat dit team kampioen heeft gemaakt: Deze 5x S heeft ze een onvergetelijk seizoen gebracht. Het was heerlijk om met deze meiden te werken!
Er volgt nog een toernooi, de huldiging en een mooi feest! Meiden: jullie mogen echt trots zijn op jezelf!
 
Coaches: Eric Revet en Erik Bosman
Trainer: Dennis BosmanBijlage: MC3 taart.jpg

Reacties

Frank Schaik van
Gefeliciteerd ! Een hele goede prestatie en de sfeer in het team was geweldig.
Elsbeth Wender
SUPER meiden, van harte. Geniet ervan jullie hebben het verdiend!
Pim Vercauteren
Gefeliciteerd meiden met het kampioensschap.
Elise van den Bosch
Goede gedaan meiden gefeliciteerd
Roland Ekkelenkamp
Top gedaan
Lanique Beckman Lapre
Gefeliciteerd en super gedaan meiden, maar ook complimenten voor Erik & Eric!!Mede door hun inzet is het een gezellig, sociaal en onverslaanbaar team geworden!!
Eric Jonker
Super gedaan hoor. Gefeliciteerd meiden, trainers en coaches. OOk namens MD1.

Reageer op het nieuws