slider06.jpg slider01.jpg slider05.jpg slider03.jpg slider02.jpg slider04.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zaalteam Heren 2

3-1-2011 | Zaalhockey
Zondag 2 januari, op naar Harmelen. Het zaalteam Heren 2 gaat van start in de zaalcompetitie met maar 1 doel: Bovenaan eindigen! Makkelijk gezegd, eerst nog maar eens doen!
zaal Heren 2 bstaat uit een vaste kern van 7 spelers. Daarnaast schuiven er wekelijks 3 spelers uit de Heren 1 selectie aan en om 2 teams van 5 compleet te maken nog een speler uit JA1.
De eerste wedstrijd tegen de "oudjes" van Maarssen. De "oudjes" blijken taai en toch wel goed te kunnen spelen. Zeewolde is beter en na 25 minuten spelen staat het 3-0. Door 2 slordigheden wordt het onnodig 3-2 maar echt spannend wordt het niet meer. De eerste 3 punten zijn binnen.
De tweede wedstrijd tegen Voordaan. Er is besloten in deze poule dat de teams onderling de wedstrijden fluiten. Dus....nu waren de "oudjes" aan de beurt om te proberen de wedstrijd te leiden. Hopeloos mislukt jammerlijk. Strafcorners onthouden die door de andere scheids wel werden aangegeven, 2 goals afgekeurd omdat de bal buiten de cirkel zou zijn geweest en nogal fysiek spel toegestaan. In een htriller daardoor werd er net nipt onverdiend met 4-5 verloren.
Iedereen was het er overeens: voor de eerste keer was dit een prima middag met potentie tot meer! Goed gespeelt, iets meer rust in het spel volgende keer en meer kansen maken!
Zondag speelt Heren 2 thuis in het Baken om 16:00 uur. Komt dat zien!!!Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws