slider03.jpg slider04.jpg slider05.jpg slider06.jpg slider02.jpg slider01.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Even voorstellen

16-6-2011 | Website
Nieuwsafbeelding

Na een flink aantal jaren zich ingezet te hebben als webmaster van www.hczeewolde.nl vond Bert Esselink dat het tijd was geworden om het stokje door te geven.
Ik denk dat ik namens velen spreek als ik Bert hartelijk bedank voor alle tijd en moeite die hij in die jaren in de website heeft gestoken.

Voor diegenen die gewend zijn Bert Esselink rechtstreeks te mailen met zaken aangaande de website, zou ik willen vragen in het vervolg het mailadres te gebruiken dat ook op de contactpagina staat: [email protected]

En aan wie heeft Bert het stokje dan doorgegeven?
Mijn naam is Berry van Amerongen, 41 jaar, al 18 jaar samenwonend met Petra (waarvan 17 jaar in Zeewolde) en vader van 4 kinderen. Ik ben besturingstechnicus bij Arla Foods (Friesche Vlag) in Nijkerk en websites ontwerpen en maken is zo'n 10 jaar een hobby van mij.
Zelf ben ik nooit verder als het Moonlight toernooi gekomen qua hockey, maar ik sta al wel sinds 2004 langs de lijn mijn dochter Dannii (afgelopen seizoen MB1) aan te moedigen. Ik draag HCZ dus al flink wat jaartjes een warm hart toe en dit is mijn kans om wat te doen voor de vereniging.

Kortom, ik hoop dat ik nog jaren wat voor HCZ kan betekenen.

Berry van Amerongen
[email protected]
Reacties

Roland Ekkelenkamp
leuk Berry, kom maar eens buurten over de site
Tim de Vries
Succes Berry met de site bijhouden!
Eric Jonker
Geweldig Berry, veel succes.

Reageer op het nieuws