slider04.jpg slider06.jpg slider05.jpg slider03.jpg slider01.jpg slider02.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Inloggen

16-12-2008 | Website
Vanwege enorme toeloop van hockeyend Nederland op de LISA-websites vanwege de weersomstandigheden was ook de site van HCZ vanochtend erg traag of zelfs niet te bereiken. Dit is meteen gemeld aan LISA en hopelijk blijft het eenmalig.
 
Inmiddels werkt alles weer naar behoren en kan er ook worden ingelogd. Gisteren heeft ieder lid met een geldig e-mailadres in LISA (ge├»mporteerd uit eHockey) een mail gekregen met daarin het unieke lidnummer en wachtwoord waarmee kan worden ingelogd op de site. Mocht je deze mail niet hebben ontvangen, laat dan even weten aan [email protected] en dan wordt de informatie alsnog opgestuurd.
 
Na het inloggen op de site is het erg belangrijk om even de eigen gegevens te controleren onder Instellingen. Klopt het e-mail adres en het mobiele nummer nog? Ook kun je hier je wachtwoord wijzigen. Mocht je meerdere mails hebben ontvangen (bijvoorbeeld voor verschillende famlieleden), controleer dan even voor elke lidnummer of de gegevens nog kloppen. Misschien hebben kinderen bijvoorbeeld inmiddels een eigen e-mailadres.
 
Vervolgens is het leuk om je profiel aan te maken onder Profiel, zoals een korte beschrijving en een foto (als je alleen een foto toevoegt verschijnt je profiel niet bij de lidprofielen). Er kunnen ook teamprofielen worden aangemaakt.
 
Een korte beschrijving van hoe de nieuwe site en EMMA werkt is te vinden bij Documenten > LISA. Veel plezier ermee!Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws