slider04.jpg slider02.jpg slider05.jpg slider06.jpg slider01.jpg slider03.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Arbitragecommissie Faq

Een nieuw item voor de Arbitragecommissie die hoort bij de nieuwe manier van het beleven van informatie. De Frequently Asked Questions moeten ervoor zorgen dat iedereen bij blijft en dat je via de site snel antwoorden krijgt op vragen die er leven binnen de Hockey Club. 

Afsluitend wil ik aangeven namens deze commissies dat we niet uitputtend in zijn gegaan op alle werkzaamheden maar er is zeker een verschil in zwaarte tussen de ene commissie en de andere. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een van onze commissie neem dan contact op met de secretaris van de HCZ. 

(bestuurslid Jack Ritsema ([email protected]hczeewolde.nl))

Commissies die hieronder ressorteren:
 • Wedstrijdsecretariaat jongste jeugd, jeugd en senioren:
  Contactpersonen respectievelijk; Thea Laumen en Edith van Beek; zij regelen de indeling van teams bij de Bond op de velden wie speelt waar en hoe laat.
 • Wedstrijdtafel met gastvrouwen; zij vangen de gastteams op en regelen in nood scheidsrechters als deze verhinderd zijn. Zij zijn meestal om 08.20 uur aanwezig op de club op de zaterdag.
 • Arbitrage commissie Planning / bewaking scheidsrechters:
  Contactpersoon: Max van den Berg; hij regelt en controleert de inzet van scheidsrechters op wedstrijden als back-up. Indeling kunnen de leden zelf doen via Mijn HCZ.
 • Rijdersschema:
  Contactpersoon: zij regelen de planning van ouders m.b.t. het rijden naar uitwedstrijden.
 • Opleiding scheidsrechters:
  Contactpersoon: vacature voor de opleiding van scheidsrechters. Arjen van Limpt regelt de E-learning van jonge scheidsrechters vanaf 15 jaar en ouder. 
 • Sio co√∂rdinatoren (1x Vacature):
  Zij regelen de begeleiding van jonge scheidsrechters die net hun opleiding hebben afgerond. Zij lopen minimaal 2 keer mee met een ervaren scheidsrechter. 
 • Tuchtcommissie (Wim van den Noort en Gert Jan van Dijk):
  De tuchtcommissie is een orgaan onder leiding van Wim van den Noort en adviseert de Hockeyclub inzake excessen op het veld of in het geval van rode kaarten. Zij adviseert of besluit mede met het bestuur indien de sportiviteit op het veld in het geding komt.