slider01.jpg slider05.jpg slider06.jpg slider03.jpg slider02.jpg slider04.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
 
Gratis HCZ Sponsoren!!!

Voor iedereen die Hockey Club Zeewolde een warm hart toedraagt. Sponsor onze club zonder dat het je geld kost!

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.sponsorkliks.com of klik op bovenstaande banner! Er verschijnt dan een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Wehkamp. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Hockey Club Zeewolde een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost dus niets extra.

Alvast bedankt namens Hockey Club Zeewolde.

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Tuchtcommissie

De tuchtcommissie bestaat uit 2-3 leden die bij extreme omstandigheden een tuchtadvies geven namens de Club: 
"De uitoefening van de tuchtrechtspraak en het opleggen van straffen en de tenuitvoerlegging geschiedt overeenkomstig het bepaalde in het tuchtreglement.
De tuchtrechtspraak binnen de KNHB wordt in eerste aanleg uitgeoefend door de tuchtcommissie en in hoogste instantie door de commissie van beroep. De tuchtcommissie en de commissie van beroep zijn organen van de KNHB en doen uitspraak in naam van de KNHB.

Een overtreding wordt aanhangig gemaakt bij de tuchtcommissie door:
  1. Een registratie op het digitaal wedstrijdformulier(dwz) van een overtreding als bedoeld in artikel 3.1 lid 1 sub a van het tuchtreglement;
  2. Een schriftelijk verzoek van het bondsbestuur wanneer er sprake is van een overtreding als bedoeld in artikel 3.1 lid 1 sub b en c van het tuchtreglement”.