slider06.jpg slider01.jpg slider04.jpg slider05.jpg slider02.jpg slider03.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Vacatures

De vereniging dat zijn wij allemaal. Samen dragen wij er zorg voor dat we als sportclub onze prachtige sport kunnen spelen. Trainen, wedstrijden spelen, doelen realiseren, samen teamprestaties neerzetten, veel sportief plezier hebben en sociale contacten onderhouden. Een vereniging als de HCZ wil daarvoor de faciliteiten bieden. Dat lukt zeker als zoveel mogelijk leden van de club en ouders daaraan een steentje bijdragen. Vele handen maken licht werk. Om alle taken die er liggen professioneel en met voldoende continuïteit te kunnen uitvoeren zijn altijd handjes nodig.

Wanneer de club jou aanspreekt om een taak op te pakken, willen we daarom vragen hier serieus over na te denken. Ook wordt eigen initiatief hierbij erg gewaardeerd. We hopen dat we op jullie steun mogen rekenen. Het zou ons allemaal heel erg helpen als je niet zou willen denken ‘wat doet de club voor mij, maar wat kan ik doen voor de club’.

De vrijwilligers commissie hoort daarom graag via mailadres [email protected] waar jouw interesse naar uit gaat, zodat een passende match gemaakt kan worden. Het lopende aanbod vacatures wisselt, op deze pagina wat voorbeelden. We zijn altijd op zoek naar mensen voor hand en span diensten tijdens evenementen en activiteiten. De vrijwilligers commissie coördineert de vacatures en hoort graag waarvoor ze jou kunnen benaderen. Het hoeft echt niet veel tijd te kosten, wanneer er maar genoeg handjes zijn. Je krijgt er veel gezelligheid voor terug. We hopen snel van je te horen en bedanken bij voorbaat voor je inzet voor de club!

Vacatures

Penningmeester: Gezien het feit dat de penningmeester en de secretaris uit 1 gezin komen vinden wij dat als bestuur niet geheel wenselijk. Dit is uit nood geboren om alles goed op de rit te zetten. Nu alles goed loopt en alle nieuwe systemen geïmplementeerd zijn wordt het tijd voor een andere penningmeester.

Indien iemand zich bereid voelt om deze taak op zich te nemen is onze huidige penningmeester bereid om er naast te lopen en te begeleiden zolang dat wenselijk is. Je wordt dus niet in het diepe gegooid, maar goed begeleid waardoor het een makkelijke overgang wordt.

Geïnteresseerde kunnen een mail sturen naar [email protected]

 

 


JEUGDBESTUUR

In het seizoen 2021-2022 gaat Hockey Club Zeewolde starten met een jeugdbestuur. Dit jeugdbestuur is bedoeld om leden vanaf 14 tot en met 18 jaar te laten meedenken over de ontwikkelingen binnen de vereniging. Ook de organisatie van (jeugd)activiteiten valt gedeeltelijk onder het jeugdbestuur. Een geweldige ervaring voor onze jeugdleden om te zien wat het inhoudt om een vereniging te leiden en wat hier bij komt kijken. Daarnaast is het natuurlijk ook vooral leuk en gezellig om extra betrokken te zijn bij de vereniging, en lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van jouw club.

De jeugd heeft de toekomst. Voor ons als bestuur is het daarom waardevol dat onze jeugd met een frisse blik naar verengingsaspecten kijkt. en meebouwt aan de verdere professionalisering van onze vereniging.

Wat doet een jeugdbestuur?

Een jeugdbestuur houdt zich bezig met de ontwikkeling van de vereniging en het organiseren van activiteiten, die passen binnen het kader van de vereniging.

Vier belangrijke pijlers van de vereniging zijn

- Een leven lang hockey(en)
- Eentoekomstprooibusinessmodel
- Positieve maatschappelijke impact
- Breedte- en prestatiehockey op niveau

Het is de bedoeling dat het jeugdbestuur gevraagd en ongevraagd advies geeft aan het bestuur van de vereniging. Dit kan gaan over zaken als het clubhuis, het aanbieden van cursussen aan trainers, het organiseren van activiteiten, enzovoorts. Een keer per maand schuift een lid van het jeugdbestuur aan bij de bestuursvergadering, om elkaar over en weer te spiegelen over verenigingszaken.

Voor wie?
Het jeugdbestuur bestaat uit vijf leden die minimaal 14 jaar en maximaal 18 jaar oud zijn. Daarbij willen we dat zowel het breedtehockey als prestatiehockey is vertegenwoordigd en uiteraard de meisjes- en jongensteams. 

Lijkt het je leuk om mee te denken en activiteiten te organiseren, meld je dan voor 1 Juni 2021 aan! Meld daarbij ook jouw motivatie om mee te doen! Bij meer dan 5 aanmeldingen maakt het bestuur een selectie op basis van een zo goed mogelijke afspiegeling van onze jeugdselectie.

Aanmelden kan op [email protected]


 


Coördinator Technische Commissie Meisjes