slider03.jpg slider05.jpg slider04.jpg slider06.jpg slider02.jpg slider01.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
 
Gratis HCZ Sponsoren!!!

Voor iedereen die Hockey Club Zeewolde een warm hart toedraagt. Sponsor onze club zonder dat het je geld kost!

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.sponsorkliks.com of klik op bovenstaande banner! Er verschijnt dan een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Wehkamp. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Hockey Club Zeewolde een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost dus niets extra.

Alvast bedankt namens Hockey Club Zeewolde.

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Tenue - uitrusting

Leden van de Hockey Club Zeewolde spelen bij competitiewedstrijden in een marineblauw poloshirt met witte kraag en witte bies aan de zijkant, korte mouwen en een marineblauwe broek of rok. Daarbij worden effen witte kousen met daarop het logo van Hockey Club Zeewolde gedragen. Het poloshirt moet zijn voorzien van het officiële logo van de hockeyclub.

Bij gebruik van een uittenue wordt het marineblauw van het poloshirt vervangen voor donkerrood. Tevens worden de witte sokken vervangen voor donkerrode.De officiële kleding met opdruk van het clublogo is te verkrijgen bij onze sponsor SPORTIQUE in de Raadhuisstraat te Zeewolde. Ook zijn leverbaar training-/windjacks met HCZ logo-opdruk.

Teams die een officiële sponsor hebben, dragen de officiële sponsorkleding die is voorzien van clublogo en de naam van de sponsor. Het is niet toegestaan om bij officiële wedstrijden te spelen in een tenue met sponsoropdruk, waarvoor in het betreffende seizoen geen sponsorovereenkomst (meer) loopt. Coaches en aanvoerders vragen wij om er bij officiële wedstrijden op toe te zien dat de juiste kleding gedragen wordt.

Sponsorkleding blijft eigendom van de sponsor. Aan het einde van het seizoen dient de coach toe te zien op inlevering van de kleding tenzij de sponsor anders beslist. De sponsorcommissie houdt toezicht op de naleving van de sponsorkleding reglementen.

Sportique heeft het exclusieve recht om de officiële HCZ kleding te verkopen.