slider02.jpg slider03.jpg slider06.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider04.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Tenue - uitrusting

Leden van de Hockey Club Zeewolde spelen bij competitiewedstrijden in een marineblauw poloshirt met witte kraag en witte bies aan de zijkant, korte mouwen en een marineblauwe broek of rok. Daarbij worden effen witte kousen met daarop het logo van Hockey Club Zeewolde gedragen. Het poloshirt moet zijn voorzien van het officiële logo van de hockeyclub.

Bij gebruik van een uittenue wordt het marineblauw van het poloshirt vervangen voor donkerrood. Tevens worden de witte sokken vervangen voor donkerrode.De officiële kleding met opdruk van het clublogo is te verkrijgen bij onze sponsor SPORTIQUE in de Raadhuisstraat te Zeewolde. Ook zijn leverbaar training-/windjacks met HCZ logo-opdruk.

Teams die een officiële sponsor hebben, dragen de officiële sponsorkleding die is voorzien van clublogo en de naam van de sponsor. Het is niet toegestaan om bij officiële wedstrijden te spelen in een tenue met sponsoropdruk, waarvoor in het betreffende seizoen geen sponsorovereenkomst (meer) loopt. Coaches en aanvoerders vragen wij om er bij officiële wedstrijden op toe te zien dat de juiste kleding gedragen wordt.

Sponsorkleding blijft eigendom van de sponsor. Aan het einde van het seizoen dient de coach toe te zien op inlevering van de kleding tenzij de sponsor anders beslist. De sponsorcommissie houdt toezicht op de naleving van de sponsorkleding reglementen.

Sportique heeft het exclusieve recht om de officiële HCZ kleding te verkopen.