slider02.jpg slider03.jpg slider01.jpg slider06.jpg slider04.jpg slider05.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

De Grote Club Actie start weer 16 september 2017

13-9-2017 | Club
Nieuwsafbeelding
Beste jongens en meisjes, 

Binnenkort begint de grote Clubactie weer en gaan we weer loten verkopen voor onze hockeyclub, waarbij een heel groot deel van wat jullie verkopen aan geld naar de club gaat, waardoor de trainers en andere mensen in de club leuke dingen kunnen doen voor jullie zoals bijvoorbeeld het kopen van oefenmaterialen. 
Vorig jaar hebben jullie met zijn allen ongeveer € 1.600,-- opgebracht, wat heel veel geld is. Dit jaar proberen we met zijn allen € 2000,-- op te halen, wat ons al een paar keer eerder gelukt is. Om jullie daarvoor te belonen hebben we aantal prijzen beschikbaar gesteld voor het  meisje of de jongen die de meeste loten heeft verkocht voor de Club. Dus naast het meedoen in de Landelijke verkoopcompetitie hebben we er ook een binnen de club.

Dit zijn de prijzen:
1e Prijs:  cadeaubon van € 75,--
2e prijs:  cadeaubon van € 50,-- van Intertoys of iTunes 
3e prijs:  cadeaubon van € 25,-- van Intertoys of iTunes
4-8e prijs: een iTunes tegoedbon van € 10,-- ;
9e prijs:   een jeu de boules spel.

De Grote Clubactie is voor alle kinderen uit de C, D, E en F-tallen, maar ook vaders en moeders of oudere kinderen mogen meedoen als ze dat willen. Zij kunnen een extra boekje ophalen op onderstaand adres of bij de Bar (Jolanda / Marnix / Paul). Als je niet gaat lopen geef dan de boekjes even terug aan de Bar of lever die in op de Fitislaan 43.

We starten op 16 september met de verkoop van de loten. Het mag niet eerder!  Ieder  boekje heeft 20 loten. Laat de mensen die een lot bij je kopen zelf het boekje invullen.

Waar moet je goed op letten?
  1. Alle gegevens moeten duidelijk leesbaar ingevuld zijn. Controleer of ze een telefoonnummer of emailadres hebben ingevuld  en het juiste bank- of girorekening.  Het is niet de bedoeling dat je geld ontvangt voor het lot, want dat wordt automatisch van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven.
  2. Als je meeloopt zorg dat je eigen voor en achternaam goed op het boekje is vermeld omdat we anders de aantallen verkochte loten niet op je naam kunnen invoeren. 
Voor 17  november 2017 moeten alle boekjes ingeleverd worden op de Fitislaan 43 of op de club in de Grote Club Actie doos bij de Bar. Hier kun je ook nieuwe boekjes halen.

O ja, via de Landelijke actie kan je ook kans maken op mooie prijzen. De beste lotenverkopers maken kans op een playstation, een fiets van Matrabike of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita. 

Prijzenpakket landelijke actie:
- 1x playstation 4 met een cadeaubon voor een spel naar keuze
- 1x fiets 
- 25x trainingspak Masita
- 13x4 toegangskaarten voor Bobbejaanland
- 52x4 toegangskaarten voor Madame Tussauds
- 10x Sportboxx cadeaubon 
- 65x familietickets Schiphol behind the scenes

Veel plezier en succes bij de verkoop !!


Lizeth van Steijn
Fitislaan 43
3893 JA Zeewolde 
Cluborganisator Grote Club Actie