slider05.jpg slider03.jpg slider06.jpg slider04.jpg slider02.jpg slider01.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Hockeykampen.nl in 2017 op HC Zeewolde!

21-6-2017 | Club
Nieuwsafbeelding
Van 16 t/m 18 augustus 2017 kan je weer meedoen aan een tof kamp vol uitdaging en plezier. Het kamp belooft geweldig te worden met naast plezier veel leren, een gave clinic, oranje en een nieuw thema: "Hockey Hocus Pocus”!

Oranjedag 2017
De Oranjedag in Amersfoort was ontzettend leuk, alle foto’s ervan staan op de website. Deze zomer kan je dat drie dagen lang ontdekken en het avontuur alleen maar groter maken. Kom jij het meemaken in augustus?

The Battle
Jong Oranje-spelers Marijn Veen (Kampong Dames 1) en Derck de Vilder (Pinoké Heren 1) nemen het in vijf uitdagingen tegen elkaar op. Deze actie wil jij niet missen, je kunt mooie prijzen winnen waaronder kaarten voor het EK hockey 2017 in Amsterdam. Ga naar de website voor meer informatie, of volg ons op Facebook en Instagram om de actie te volgen en mogelijk te winnen! De actie zal eind mei op de social media te volgen zijn, dus wacht niet langer!

Foto’s en video 2016
Om een indruk te krijgen van alle kampen van afgelopen zomer, kan je alle foto’s bekijken op onze website of Facebook. Verder is alle kampinformatie te vinden op onze website.

Korting tot 1 juni!!
Tot 1 juni kan je je aanmelden voor het kamp voor €185,- in plaats van €199,-. Daarnaast krijg je ook een supergaaf Hockeykampen.nl-shirt t.w.v. €25,- bij je inschrijving! Dat wil je echt niet missen, dus meld je snel aan! Dit kan gelijk via de website.

Ga op hockeyavontuur
Hoe tof is het om na een dag vol hockey te kunnen blijven slapen, en nog meer onvergetelijke momenten te beleven met jouw kampgenootjes! Blijf in de zomer slapen op de 3 days–2 nights op Schaerweijde in Zeist, of ga mee naar het strand op het Hockey-&Beachkamp bij HBS in Bloemendaal.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws