slider05.jpg slider01.jpg slider03.jpg slider04.jpg slider06.jpg slider02.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Hockeykamp op Zeewolde: goed voorbereid het seizoen in!

10-8-2017 | Club
Nieuwsafbeelding
Wauw, wat veel aanmeldingen al! 

Van 16-18 augustus kan jij op Hockeykamp op HC Zeewolde. De ultieme gelegenheid om tijdens drie dagen vol plezier en hockey jezelf voor te bereiden op het aankomende seizoen! Word een sterspeler van jouw team door alvast genoeg balcontacten te hebben gehad en nieuwe dingen te hebben geleerd, nog voordat het nieuwe jaar begint! Daarnaast is het hockeykamp ook nog eens heel erg leuk!
Er zijn nog maar een aantal plekken. Meld je nu aan en profiteer van de korting van € 185 i.p.v. € 199! Daarnaast krijg je nog een gratis oranje hockeyshirt t.w.v. € 25 als je je nu aanmeldt. Wacht niet langer en ga snel naar http://hockeykampen.nl voor meer informatie en om je aan te melden.
Hockeykampen.nl in de herfst- en kerstvakantie.
Na de zomer hebben we nog een aantal kampen in de herfst- en kerstvakantie. Kijk op onze site voor meer magische hockeyavonturen waarin je nog meer kan leren! In de herfstvakantie hebben wij twee kampen, in Gouda en Heerenveen, en de Oranjedag: Back in Action in Waalwijk! Vervolgens, in de kerstvakantie, kan jij je bij onze zaalhockeykampen optimaal voorbereiden op (de rest van) het zaalseizoen. Dit wil jij niet missen, meld je snel aan!

Meer info: http://hockeykampen.nl of stel je vraag via [email protected]