slider03.jpg slider02.jpg slider06.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider04.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Hockeykamp.nl

25-4-2018 | Club
Nieuwsafbeelding
Eindig jouw zomervakantie op HC Zeewolde!

Van 22 t/m 24 augustus, in de laatste week van de zomervakantie, organiseert Hockeykampen.nl een gaaf hockeykamp op HC Zeewolde!

Wat kan je verwachten?
Samen met jou gaan wij een groot feest neerzetten met hockeytips en tricks, een nieuw thema (nog even geheim), de tofste begeleiding en als klapper een clinic van een topspeler. 
Naast een geweldig hockeyavontuur, verzorgen wij tijdens dit kamp een sportieve lunch en lekkere tussendoortjes voor de nodige sportenergie. Kom jij dit avontuur samen met ons beleven? 

Het unieke Hockeykampen.nl sportshirt.
Dit jaar krijg jij een gaaf hockeyshirt bij het hockeykamp op HC Zeewolde. Na het succes van 2017 waarbij iedereen een grote oranje Hockeyploeg vormden, gaan we ook in 2018 voor dit geweldige gevoel. In het nieuwe Indian Maharadja-shirt gaan we samen met jou knallen op de hockeyvelden.

Voor wie is het?
Dit hockeykamp wordt georganiseerd voor alle hockeyers tussen de 6 en 14 jaar. Waarbij niveau geen rol speelt, iedereen is welkom! Wij delen de groepjes in op leeftijd en niveau, dat is wel zo leuk. Dus kom samen met vriendjes en vriendinnetjes en start je zomervakantie op de club.

Prijs normaal: € 199,-
Prijs nu tot 1 mei  € 179,-

Aanmelden: http://www.hockeykampen.nl/hockeykamp_Zeewolde.php
Neem eens kijkje bij de foto’s op Hockeykampen.nl voor een sfeerimpressie van de voorgaande edities!