slider06.jpg slider02.jpg slider03.jpg slider04.jpg slider01.jpg slider05.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Hockeykampen.nl

13-5-2018 | Club
Nieuwsafbeelding

De maand april is weer voorbij gevlogen en dat betekend dat het zomerkamp steeds dichterbij komt!

Voor de komende periode is er een actie voor het aanmelden voor het hockeykamp in de zomer! Als 3 kids zich tegelijk aanmelden krijgen ze een korting van €10,- per persoon! Super fijn natuurlijk!

‘’Kom met 2 of meer vriendjes en krijg een super leuke korting! Zijn jullie namelijk met minimaal 3 dan krijgen jullie allemaal €10,- extra korting! Super toch? Gebruik hiervoor de code ‘’HCZeewolde10’’!!

Eindig jouw zomervakantie op HC Zeewolde!

Van 22 t/m 24 augustus organiseert Hockeykampen.nl een gaaf hockeykamp op HC Zeewolde voor iedereen tussen de 6 en 14 jaar!

Wat kan je verwachten?

Samen met jou gaan wij een groot feest neerzetten met hockeytips en tricks, een nieuw thema (nog even geheim), de tofste begeleiding en als klapper een clinic van een topspeler.

Naast een geweldig hockeyavontuur, verzorgen wij tijdens dit kamp een sportieve lunch en lekkere tussendoortjes voor de nodige sportenergie. Kom jij dit avontuur samen met ons beleven?

Voor wie is het?

Dit hockeykamp wordt georganiseerd voor alle hockeyers tussen de 6 en 14 jaar. Waarbij niveau geen rol speelt, iedereen is welkom! Wij delen de groepjes in op leeftijd en niveau, dat is wel zo leuk. Dus kom samen met vriendjes en vriendinnetjes en start je zomervakantie op de club.

Prijs normaal: € 199,-

Prijs tot 1 juni: € 179,-

Met 2 vriendjes: €169,-

Zien wij jou in de zomervakantie bij HC Zeewolde?‘’