slider03.jpg slider02.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider06.jpg slider04.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Veel enthousiasme op de Algemene Leden Vergadering 21-9-18 / voorzitter & secretaris gezocht.

26-9-2018 | Club
Nieuwsafbeelding
De ALV, gehouden op vrijdag 21 september jl,. kende een aantal bestuurswisselingen. Wiebe van Druten (vz. TC) nam afscheid na een bestuursperiode van 4 jaar en Lizeth van Steijn (secr.) heeft zich 6 jaar ingezet. Wiebe heeft een waardige jonge opvolger gevonden in Ferdy Pluck.

Onze voorzitter a.i. Wim van den Noort, die bereid was na het plotseling uitvallen van Taco Fekkes in te vallen tot eind seizoen 2017-2018, mocht ook de welverdiende bos bloemen in ontvangst nemen. Lizeth, Wim en Wiebe bedankt! Dit betekent dat we op dit moment met vier bestuursleden zijn. De vacatures van voorzitter en secretaris zijn nog niet ingevuld. Hierbij dan ook de oproep om het enthousiaste team te komen versterken. Jullie, als leden en ouders van leden, kunnen niet verlangen dat de vier bestuursleden alle taken voor 100% over kunnen nemen.

Tijdens de ALV, waar de jaarcijfers van het afgelopen jaar zijn goedgekeurd, was veel aandacht voor het tekort aan vrijwilligers. Meerdere functies zijn ingevuld maar er zijn nog vacatures. De behoefte aan vrijwilligers is vergroot nu ook de bar in eigen beheer is genomen. Er wordt dan ook op iedereen een beroep gedaan. De bar in eigen beheer zal invulling geven aan de betrokkenheid bij de club. Uiteraard wordt de gezelligheid niet uit het oog verloren. Hoe leuk is het om met je team of een groepje ouders van je team een bardienst te draaien. Meld je aan op [email protected]. Unaniem is besloten, dat indien na de vrijwillige aanmelding het rooster nog gaten vertoont, leden worden aangewezen om verplicht de dienst in te vullen. Voor leden onder de 16 jaar zal één van de ouders of verzorgers de dienst moeten invullen. Ook voor de functie als barhoofd, waarbij je dan één van de teams begeleid, is behoefte aan meerdere leden en aan ouders van leden. 

Tijdens de vergadering was ruime aandacht voor de presentatie van vrijwilligers zelf. De leden werden getrakteerd door Monique de Vos-Bossink(vrijwilligerscommissie) en Simone Dupont (zaalcommissie) op enthousiaste verhalen over de activiteiten en toekomstplannen. Dit geeft veel voldoening en energie voor het bestuur de leden én nieuwe vrijwilligers.

Tot slot is de contributie voor dit seizoen ook besproken daarover volgt binnenkort een extra nieuwsbericht.

Op de foto van links naar rechts: Ferdy Pluck (vz. TC), Jack Ritsema (algemene zaken), Lizeth van Steijn, Wiebe van Druten, Wim van den Noort, Marnix Overkamp (penningmeester), Jack van Hettema (accommodatie).