slider03.jpg slider02.jpg slider04.jpg slider05.jpg slider06.jpg slider01.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
 
Gratis HCZ Sponsoren!!!

Voor iedereen die Hockey Club Zeewolde een warm hart toedraagt. Sponsor onze club zonder dat het je geld kost!

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.sponsorkliks.com of klik op bovenstaande banner! Er verschijnt dan een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Wehkamp. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Hockey Club Zeewolde een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost dus niets extra.

Alvast bedankt namens Hockey Club Zeewolde.

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Dames 1 en Heren 1 spelen met regenboogband

7-10-2018 | Club
Nieuwsafbeelding

De KNHB heeft voor D1 en H1 de regenboog aanvoerdersband beschikbaar gesteld in het teken van de Internationale Coming Out Day op 11 oktober. Op zondag 14 oktober a.s. kun je beide teams thuis zien spelen met de regenboog aanvoerdersband.

In de week van de Coming Out Day geeft de Nederlandse sportwereld aandacht aan de boodschap dat sport voor iedereen is en iedereen gelijk is op het sportveld, ongeacht welke seksuele geaardheid je hebt. HCZ ondersteunt dit initiatief van de KNHB en deelt de boodschap dat hockey voor iedereen is. Want jezelf kunnen zijn, het beste uit jezelf halen en vooral plezier hebben in hockey; dat is wat iedereen wil, ongeacht religie, achtergrond, huidskleur of seksuele voorkeur.