slider02.jpg slider03.jpg slider04.jpg slider06.jpg slider05.jpg slider01.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Alle hockeyactiviteiten afgelast!

12-3-2020 | Club
Nieuwsafbeelding

Beste leden, vrijwilligers, ouders en andere betrokkenen, 

 

Vanmiddag heeft de overheid in samenspraak met het RIVM een aantal maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het covid-19 (corona-virus) te beperken. Een van deze maatregelen is dat bijeenkomsten met meer dan 100 personen verboden zijn. 

 

Dit heeft de KNHB doen besluiten om alle competitiewedstrijden tot en met 6 april te schrappen. De intentie van de KNHB is om deze wedstrijden in te halen maar de mogelijkheden worden hiervoor op een later moment onderzocht. Naast het schrappen van de wedstrijden vraagt de KNHB de verenigingen om per direct alle hockeyactiviteiten te schrappen.

 

Wat houdt dit concreet in?

Alle activiteiten zullen tot 31 maart a.s. worden afgelast. Geen trainingen, wedstrijden of andere zaken. Het clubhuis is dan ook gesloten tot nader order. 

 

Wij houden scherp het nieuws en de ontwikkelingen in de gaten en zullen handelen naar de maatregelen van het RIVM en hebben nauw contact met de overheidsinstanties en de KNHB. Wanneer er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen zullen wij dit uiteraard met jullie delen. 

 

Sportieve groet,

 

Bestuur HC Zeewolde
Gerelateerd nieuws