slider02.jpg slider01.jpg slider03.jpg slider05.jpg slider04.jpg slider06.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Corona Update: Versoepeling en Kantine

1-7-2020 | Club
Aan alle leden, trainers, coaches,

Per 1 juli mag iedereen weer op de normale manier sporten en is er tijdens het sporten geen sprake meer van een afstandsbeperking (1,5 meter). Ook zijn toeschouwers weer toegestaan mits zij zich houden aan de richtlijnen van het RIVM en HCZ. Jeugd tot 18 jaar hoeven ook buiten het veld geen afstand tot elkaar te houden, iedereen van 18 jaar en ouder moet dat buiten het veld nog steeds wel.

De looproutes en hygiënemaatregelen die we afgelopen maanden gehanteerd hebben blijven tot aan de zomervakantie van kracht. 

In principe zou met richtlijnen van het RIVM de kantine weer open mogen. HCZ heeft besloten om voor de laatste weken van dit seizoen de kantine gesloten te houden aangezien er voor een relatief korte tijd (te) veel geregeld moet worden om aan de richtlijnen te voldoen en de inkopen op orde te krijgen. Wel zal er 1 kleedkamer beschikbaar zijn voor besprekingen, zijn de toiletten weer opengesteld en mogen de teams na de training weer op het terras socializen (voor 18+ met inachtneming van 1,5 meter).

Onderlinge wedstrijden en oefenpartijen tegen andere clubs mogen mogen ook weer, echter alléén met toestemming van de TC. Bij teams van buitenaf zullen wij het team en begeleiding op de parkeerplaats op de hoogte stellen van het HCZ-protocol en naar het veld begeleiden. 

Samengevat:
  • Blijf thuis als je verkouden of grieperig bent
  • Ga voordat je van huis vertrekt naar het toilet en was je handen grondig
  • Hygiëne regels blijven van kracht
  • Raak geen training-materiaal aan met je handen, geldt ook voor de ballen!
  • Wedstrijden zijn weer toegestaan
  • Toiletgebruik weer toegestaan
  • Voor 18+ houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten)
In
In de bijlage die rond gemaild is, kun je het laatste NOC-NSF protocol - verantwoord sporten vinden waar alle laatste richtlijnen voor de sport in beschreven zijn.

Met betrekking tot de trainingen: alleen nog deze week (1,2, en 3 juli) volgens oude schema, daarna komt er een nieuw schema voor de nieuwe teams. Aangezien de training-schema's weg zijn gevallen op de site, zijn ze bijgesloten voor de rest van deze week.

Het Bestuur HCZ

Jack, Edwin, Erika, Hylke, Mario, Hero, Tiki, Marnix en Rene