slider05.jpg slider02.jpg slider03.jpg slider04.jpg slider01.jpg slider06.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Geen zaalhockey dit seizoen

12-10-2020 | Zaalhockey
Nieuwsafbeelding

Beste leden, vrijwilligers, ouders en andere betrokkenen,

 

De afgelopen periode heeft u waarschijnlijk wel het een en ander meegekregen over de discussie omtrent het zaalseizoen 2020/2021. De start van het zaalseizoen is pas over een kleine twee maanden maar de voorbereidingen zijn al in volle gang.

 

Afgelopen week heeft de KNHB vergaderd over de aanstaande zaalperiode. De uitkomsten hiervan zijn te vinden op:

 https://hockey.nl/nieuws/zaalhockey/knhb-zaalhockey-gaat-door-maar-midwintercompetitie-ook/?fbclid=IwAR3OyNgfzOZtFSE3NAX1dRNkiw6fU52w0YBGSuUgaWKORQo8qgcIuW8TQO0

 

In samenspraak met de zaalhockey commissie hebben wij dan ook het onderstaande besluit genomen.

 

Er komt dit seizoen GEEN zaalhockey!

 

Overweging

Het is een lastige keuze, de overheid heeft binnensporten nog niet verboden, maar wanneer wij nu een Go geven voor het aanstaande zaalseizoen committeren wij ons ook aan de financiële verplichtingen.

 

Helaas kunnen we niet in de toekomst kijken en hebben we op dit moment nog geen beeld hoe de situatie in December is. Wij als bestuur van H.C. Zeewolde willen hier in geen risico nemen voor de veiligheid van onze leden. Sporten gedurende een periode van 1 tot 1,5 uur in een afgesloten ruimte vinden wij dan ook op dit moment een niet aanvaardbaar risico.

 

Dat betekent dat de leden bij afgelasting de zaalcontributie niet terug krijgt, dat HCZ de zaalhuur niet terug krijgt maar moet door betalen.

 

We vinden dat financieel gezien niet goed voor de club en ook niet voor de portemonnee van onze leden.

 

Het is moeilijk om vooruit te kijken en te beslissen. Maar op grond van bovenstaande denken wij als bestuur van H.C. Zeewolde de juiste beslissing genomen te hebben.

 

En ja, we weten dat we hiermee niet iedereen blij of tevreden mee stellen.

Dat nemen we dan maar voor lief omdat we echt voor de gezondheid en veiligheid van onze leden kiezen.

 

Ook weten we inmiddels dat er landelijk vele grote en kleine clubs dezelfde beslissing hebben genomen als H.C. Zeewolde.

 

Midwintercompetitie

Dit betekent echter niet dat we 3 maanden stil gaan zitten. Zolang de situatie omtrent het Corona virus en de weersomstandigheden het toelaten, zal er een midwintercompetitie worden aangeboden.

 

Hoe dit allemaal vorm gaat krijgen kunnen we nu nog niet zeggen maar daar wordt momenteel hard aan gewerkt om dit zo snel mogelijk te communiceren naar jullie allen.


Het bestuur van H.C. Zeewolde

Jack, Edwin, Erika, Hylke, René, Tiki, Hero, Mario en Marnix