slider03.jpg slider02.jpg slider04.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider06.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Trainingen op het veld, in de winterperiode

26-11-2021 | Training
Nieuwsafbeelding
Beste allemaal, 

In de maanden December, Januari en Februari zijn er aanpassingen betreffende de trainingen van de jeugd teams en trainingsgroepen. (Kabouters t/m de A teams) 

• Het KabouterHockey, PowerHockey, Benjamins en de Instuif, blijven doortrainen op het veld. Voor de periode van Sinterklaas, Kerst en oud- en nieuw, pauzeren zij eventjes.
* Het KabouterHockey en PowerHockey trainen zaterdag 27 november 2021 en voor de Kabouters staat dit in het teken van Sinterklaas en Piet. 
* Zaterdag 4, 11, 18 en 25 december zijn we niet op het hockeyveld, maar genieten we van het Sinterklaas feest en van Kerst. 
* Zaterdag 1 en 8 januari moeten we nog wennen aan het nieuwe jaar. 
* Daarom zijn we zaterdag 15 januari 2022 weer op het veld te vinden. 

• De Benjamins en de instuif hebben woensdag 1 december voorlopig de laatste training. Voor de periode van Sinterklaas, Kerst en oud- en nieuw, pauzeren zij eventjes. 
* Deze training staat ook in het teken van Sinterklaas en Piet. De periode daarna zijn we niet op het veld en genieten ook van het Sinterklaas feest, van Kerst en Oud- en Nieuw. 
* Op woensdag 12 januari 2022 zijn we weer op het veld aan het hockeyen. 

• De E-zestallen en de D t/m A elftallen gaan allemaal zaal hockeyen en blijven één keer per week op het veld trainen. 
* De eerste zaal training is gepland op maandag 29-11- 2021 en is voor MD2, in sporthal Het Baken. 
* Op maandag en dinsdag blijven we op het veld trainen. De woensdag, donderdag en vrijdag veldtrainingen vervallen voor deze periode. 
* De trainingsschema’s, zowel veld als zaal kunt u vinden op de site van HC Zeewolde. 

Deze periode heeft een winters karakter, wat inhoud dat de trainingen afgelast worden bij omstandigheden, die het niet fijn zijn om te hockeyen of wanneer de situatie op het veld dat niet toelaat. Via de gebruikelijke media ( app groepen, website en eventueel mail) wordt dit tijdig doorgegeven. 
De Hockey School van HCZeewoldeGerelateerd nieuws

22-10