slider04.jpg slider03.jpg slider01.jpg slider05.jpg slider06.jpg slider02.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Vacatures

De vereniging dat zijn wij allemaal. Samen dragen wij er zorg voor dat we als sportclub onze prachtige sport kunnen spelen. Trainen, wedstrijden spelen, doelen realiseren, samen teamprestaties neerzetten, veel sportief plezier hebben en sociale contacten onderhouden. Een vereniging als de HCZ met ruim 450 leden wil daarvoor de faciliteiten bieden. Dat lukt zeker als zoveel mogelijk leden van de club en ouders daaraan een steentje bijdragen. Vele handen maken licht werk. Om alle taken die er liggen professioneel en met voldoende continuïteit te kunnen uitvoeren zijn altijd handjes nodig.

Wanneer de club jou aanspreekt om een taak op te pakken, willen we daarom vragen hier serieus over na te denken. Ook wordt eigen initiatief hierbij erg gewaardeerd. We hopen dat we op jullie steun mogen rekenen. Het zou ons allemaal heel erg helpen als je niet zou willen denken ‘wat doet de club voor mij, maar wat kan ik doen voor de club’.

De vrijwilligers commissie hoort daarom graag via mailadres [email protected] waar jouw interesse naar uit gaat, zodat een passende match gemaakt kan worden. Het lopende aanbod vacatures wisselt, op deze pagina wat voorbeelden. We zijn altijd op zoek naar mensen voor hand en span diensten tijdens evenementen en activiteiten. De vrijwilligers commissie coördineert de vacatures en hoort graag waarvoor ze jou kunnen benaderen. Het hoeft echt niet veel tijd te kosten, wanneer er maar genoeg handjes zijn. Je krijgt er veel gezelligheid voor terug. We hopen snel van je te horen en bedanken bij voorbaat voor je inzet voor de club!

Vacatures

Penningmeester: Gezien het feit dat de penningmeester en de secretaris uit 1 gezin komen vinden wij dat als bestuur niet geheel wenselijk. Dit is uit nood geboren om alles goed op de rit te zetten. Nu alles goed loopt en alle nieuwe systemen geïmplementeerd zijn wordt het tijd voor een andere penningmeester.

Indien iemand zich bereid voelt om deze taak op zich te nemen is onze huidige penningmeester bereid om er naast te lopen en te begeleiden zolang dat wenselijk is. Je wordt dus niet in het diepe gegooid, maar goed begeleid waardoor het een makkelijke overgang wordt.

Geïnteresseerde kunnen een mail sturen naar [email protected]


Coördinator Technische Commissie Meisjes